Η εταιρεία

logo1

Η εταιρεία δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2012 ως αποτέλεσμα επισημοποίησης μιας πολυετούς συνεργασίας μεταξύ μηχανικών και έμπειρων τεχνιτών στην κατασκευή και τοποθέτηση σιδήρου στο οπλισμένο σκυρόδεμα. Στόχος της είναι να δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις στην αντισεισμική κατασκευή και επισκευή οποιασδήποτε κατασκευής από οπλισμένο σκυρόδεμα. Με την εγγύηση των μηχανικών και τον σύγχρονο εξοπλισμό της, η εταιρεία είναι σε θέση να διεκπεραιώσει οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό έργο. Συνδυάζοντας την βαθιά γνώση των έμπειρων μελών της αλλά και τον ενθουσιασμό των νέων, η εταιρεία σας εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα στους καλύτερους χρόνους παράδοσης και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα μέλη:

Σακελλάρης Ιωάννης

Δραστηριοποιείται στον χώρο τις κατασκευής ως τεχνίτης παράλληλα με τις σπουδές του από το 2001, έχοντας στο βιογραφικό του δύο πτυχία. Το πρώτο Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε. όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2007 από το Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης, και το δεύτερο Πολιτικού Μηχανικού Π.Ε. όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2011 από το Πανεπιστήμιο των HERIOT-WATT στο Εδιμβούργο τις Σκωτίας.

Σακελλάρης Αναστάσιος

Δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής από το 1970 έχοντας στο βιογραφικό του μερικά από τα πιο μεγάλα έργα της Ελλάδος, όπως το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο, ο Σταθμός Μετρό Ανθούπολη, το Εμπορικό Mc Arthur Glen κ.α.

Hajdari Kouitim Timos

Δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής από το 1990 έχοντας στο βιογραφικό του μερικά από τα πιο μεγάλα έργα της Ελλάδος, όπως το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, ο Σταθμός Μετρό Ελαιώνας,το Εμπορικό Mc Arthur Glen κ.α. 

Kolaz-001

______________________________________________________________________